•  

   

   

  Become a Soul Reader

 • Become a Soulreader

  This course is given in Dutch

  Het leren readen gaat over het leren lezen van de energie van ander en net zoveel over het lezen van jezelf. Door een reading te geven krijg je stukjes van jezelf terug omdat je meer gespiegeld wordt in wie je werkelijk bent.
  Een communicatie van ziel tot ziel, van wezen tot wezen. Het gaat om het hallo zeggen van ziel tot ziel. In een reading gaat het grootste deel van de communicatie nonverbaal.
  Hoe meer je in staat bent om je eigen “straatje” schoon te maken hoe meer je die ander toestemming geeft dat ook te doen. De kunst is om ten opzichte daarvan een neutraliteit te onwikkelen.

  In de basis Cursus SoulReading ga je leren hoe je op een heldere zuivere manier je eigen energie en ook die van een andere kunt lezen en dit dan kunt gaan toepassen op de 7 chakras. Hoe je energie in beweging kunt brengen en transformeren zodat er ruimte komt om de essentie meer te laten stromen! Voor jezelf en bij de ander..
  Spreekt je dit aan?

  De basis cursus bestaat uit 7 lessen en start op woensdagavond 27 en vrijdagavond 29 mei om 20.00 uur via Skype. Investering 226€