•  

   

   

  Find Yourself in the Sahara

 • Vind jezelf in de Sahara....en als je jezelf vindt, vind je alles

  Je bewust worden van het hier en nu en je EIGEN kracht. Het oude loslaten en het nieuwe omarmen.

  Diep van binnen weten en voelen wie je ECHT bent en waar het NU ECHT om gaat in je leven.

  Je omringen met gelijkgestemden die ook op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf.

  En dat waar de ongerepte natuur en de eenvoudige levensstijl ervoor zorgen dat je bewustzijn helder en ontvankelijk wordt.

   

  De magische Sahara waar de nomadenstammen intensief samenwerken met de natuur vormen het perfecte decor voor jouw unieke innerlijke reis. Hier kom je letterlijk in contact met de aarde. Complexiteit wordt vervangen door eenvoud. Tijd is onbelangrijk en de ongerepte natuur biedt een zee van ruimte om stil te worden, bij jezelf te komen, te onthaasten en te genieten. Langzaam glijd je in een natuurlijke flow die zo goed voelt dat je nooit meer anders wilt....

   

  Deze reis is een katalysator voor verandering, heling, verdieping en bezieling!

   

  * Minimaal 4, maximaal 10 personen

  * 1250€ pp exclusief vlucht en reis/annuleringsverzekering (verplicht) en extra activiteit zoals hammam. Je vliegt vanaf Eindhoven of Amsterdam.

  * Op basis van gedeelde 2 persoonskamer. Eenpersoonskamer mogelijk op aanvraag, informeer naar de extra kosten.

  * Inclusief: transport van/naar vliegveld Marrakech, alle overnachtingen en maaltijden, vervoer, 5 groepssessies en 2 privé-sessies, kamelenrit, sandboarden en bezoek aan oase.

  Exclusief: Vlucht, reisverzekering, extra activiteiten zoals hammam, drank en snacks buiten maaltijden.

   

  Voel je de roep?? Neem contact op voor een gratis intake gesprek of meer info.

   

  Deze reis wordt begeleidt door mezelf en Zbartravel (www.zbartravel.com)

   

  Lees hier een aantal ervaringen:

   

  “Een reis met Vicky door de Sahara is thuiskomen bij jezelf. Je hele systeem wordt gereset. Op intellectueel vlak leer je nieuwe dingen. Op emotioneel vlak kom je echt tot de kern van je gevoel. Op spiritueel vlak maak je verbinding met je ziel. Op fysiek vlak rust je lekker uit, eet je heerlijke gezonde voeding en is er mogelijkheid voor beweging. Vicky komt snel tot de kern van wat er speficiek nodig is voor jou, geen gedoe eromheen. Dit alles in de samenstelling van een fijne groep gelijkgestemden. Deze reis naar de Sahara is een groot kado aan jezelf. Mede ook omdat je altijd met praktische hulpmiddelen naar huis gaat, waardoor het proces ook bij thuiskomst doorgaat”

   

  Dit retreat heeft me heel veel gebracht! Om te beginnen de keuze om dit te doen, om mezelf dit te
  gunnen, was al een hele stap. De indrukken die we daar hebben opgedaan, de fijne groep, de
  accomodaties en de reisleiding, allemaal even zorgvuldig gekozen. De aandacht die jij voor
  ieder van ons had was ruim voldoende en goed afgestemd. Iedereen heeft mooie readingen &
  healingen ontvangen, we hebben allemaal een stap kunnen maken in onze spirituele
  ontwikkeling. Heel bijzonder om dat samen te kunnen delen.
  De magie van de woestijn in combinatie met de gaven van Vicky hebben mij nog dichter bij
  mezelf gebracht.

   

  ¨Heel veel dank voor de prachtige en goed geregelde reis en je volle aandacht voor ieder. Ik zal deze reis nooit vergeten, ik ervaar meer rust en minder angstaanvallen. Het is er voor mij in voor in de boeken!¨

   

  ¨Met Vicky aan je zij is het makkelijk om je eigen weg te vinden in de buitenwereld en je innerlijke wereld. Ik voel me veilig en gevoed. We zijn net terug van ons retreat in de Sahara. Het was fantastisch. Dankjewel! xxx¨

   

  Het was fantastisch! Ik zou het zo weer doen! Een welkome en nodige reset: terug naar de blijdschap en weer energie om verder te gaan!

   

  ¨Alsof de kruimeldief door me heen is gegaan¨.....

 • Programma

  Dag 1 Aankomst Marrakech

  1001en1 nacht ...

  Je wordt opgehaald van het vliegveld en naar de Riad gebracht (15 min) waar je ontvangen wordt met thee. Afhankelijk van de aankomsttijd gaan we aan het eind van de middag de Soukh bezoeken, genieten van de kleine straatjes, kraampjes het Jeem El Fna plein en nog veel meer. Daarna genieten we van heerlijke tajines en gaan we terug naar de Riad waar we onze eerste groepssessie hebben.

  Dag 2 Reis naar Erg Chegaga

  Een adembenemende tocht

  Na het ontbijt verlaten we Marrakech en beginnen we aan onze tocht naar de woestijn. Via het Atlas gebergte rijden we in een comfortabele 4x4 richting Foum Zguid en onderweg stoppen we hier en daar om te genieten van het mooie uitzicht en lunch. Foum Zguid is het laatste dorpje voordat we de woestijn ingaan via het droge Iriqi meer.

  In de late middag komen we aan in ons kamp waar we heerlijk kunnen relaxen voor het avondeten en daarna doen we een groepsmeditatie.

  Dag 3 Erg Chegaga kamp

  Luisteren naar het geluid van het universum

  De liefhebberskunnen genieten van de zonsopgang en daarna hebben we een sessie samen.

  De rest van de dag zijn er prive-sessies en aan het eind van de middag maken we een kamelenrit! ´Savonds hebben we nog een groepsmeditatie en dan kunnen we genieten van de prachtige sterrenhemel en luisteren naar het geluid van het universum!

  Dag 4 Erg Chegaga kamp

  Wordt 1 met al dat is..

  Na het ontbijt hebben we een groepssessie of prive sessie en Bellydance, verder is deze dag geschikt om alles te laten inwerken, te sandboarden of gewoon heerlijk te genieten van de stilte en de duinen. ´Smiddags maken we een wandeling naar een prachtige Oase! De laatste dag in het kamp sluiten we af met een mooi kampvuur.

  Dag 5 Reis naar Zagora

  Het nomadenleven van dichtbij

  Na het ontbijt vertrekken we via Mhamid naar Zagora waar we verblijven in een Riad. Onderweg stoppen we om verschillende te genieten van de prachtige uitzichten. In de middag komen we aan in Zagora waar we de heerlijk kunnen relaxen en voor het avondeten een meditatie doen.

  Dag 6 Reis naar Marrakech

  Raakt geinspireerd door de natuur

  Vandaag beginnen we de terugreis naar Marrakech waar we eind van de middag aankomen. Deze tocht is ook weer adembenemend en we zullen we op een aantal prachtige plaatsen stoppen

  Dag 7 Marrakech

  Hamammmmm en soukh

  De ochtend besteden we aan integratie van het nieuwe en hoe dit nu thuis in de praktijk te brengen! ´Smiddags is er de optie om te genieten van een authentieke Hammam/spa. Ons laatste avondmaal hebben we in een typisch Marokkaans restaurant. Daarna in de Riad sluiten we het retraite af...

  Dag 8 Vertrek

  Tijd om afscheid te nemen

  Een tijd van komen en een tijd van gaan. Je neemt zeker weten veel indrukken, onvergetelijke momenten en een mooie zielsverbinding met je zelf mee naar huis. Je wordt minimaal 2 uur voor vertrek naar het vliegveld gebracht..

 •  

   

  Roept de Sahara jou?